luni, 9 martie 2015

Cumpara de la un producator de ferestre termopan



Cu siguranta ai trecut de zeci de ori pe strada pe langa chioscuri care vand ferestre termopan, si probabil te-ai gandit o data, fugitiv, unde ar putea ei sa asambleze ferestrele intr-un loc atat de stramt. Apoi probabil ti-ai raspuns ca probabil au o fabrica unde le fac si la chiosc doar iti arata produsul finit. Ceea ce nu stii este ca, de fapt, aceste magazine cu termopane de multe ori nu sunt decat distribuitori de ferestre. Adica dumneavoastra le plasati comanda, ei merg la o fabrica cu care au contract, cumpara comanda dumneavoastra si vin si o vand la pret mai mare. 

Daca ai ghinionul sa cumperi de la ei, vei cumpara mai scump. Cu cel putin 20% mai scump.
Daca, pe de alta parte mergi la un producator de ferestre termopan, vei avea siguranta sa le cumperi mai ieftin - la pret de producator. Intermediarii isi asigura, mereu un comision, insa daca mergi la un producator de ferestre termopan din localitatea ta, poti fi sigur ca le vei cumpara mai ieftin. 

Avantajul cumpararii de la un producator de ferestre termopan, este si profesionalismul, pentru ca, un producator lucreaza doar cu materiale de calitate, cu utilaje functionale si doar spre folosul tau. Pe langa asta, le vei cumpara ieftin. Daca ai noroc si mergi la un producator bun, acesta s-ar putea chiar sa-ti permita si sa asisti la fabricarea usilor si ferestrelor tale. Cu alte cuvinte vei avea si o experienta interesanta de povestit prietenilor.

Desi pentru producatori este mai profitabili sa lucreze in masa, pentru comenzi mari, tot mai multi producatori accepta comenzi casnice chiar si pentru o singura fereastra. Merita fiecare banut, pentru ca este un lucru bine facut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu