luni, 21 decembrie 2015

Cum te ajuta un geam termopan sa neutralizezi zgomotul

Ferestrele sunt de obicei cea mai mare sursa de penetrare de zgomot dintr-o cladire. In zonele rezidentiale, poluarea fonica provocata de trafic, trenuri, avioane, vecini poate afecta serios confortul, sanatatea si valoarea proprietatii. In cladiri comerciale zgomotul exterior poate perturba concentrarea si afecteaza eficienta si calitatea muncii prestate.

Izolarea fonica a ferestrelor este o modalitate sigura de a reduce zgomotul si a recapata confortul pierdut. Cel mai eficient mod de a realiza reducerea efectiva a zgomotului pentru ferestre este de a adauga un sistem secundar care opreste pierderile de aer cald si are o cavitate mare de aer pentru a amortiza zgomotul.

Exista sisteme de ferestre termopan care furnizeaza eficient aceasta reducere a zgomotului pentru ferestre de acasa sau de la birou. Aceste sisteme sunt concepute pentru a maximiza cavitatea de aer acustic, a minimiza scurgerile de aer, si vin in diferite grosimi pentru a izola fonic impotriva vibratiilor. Sistemele de geamuri secundare sunt proiectate pentru a fi instalate pe partea interioara a pervazuuil ferestrei. Practic invizibile din exterior, solutiile pot reduce zgomotul de la o fereastra sau reducerea zgomotului in toata casa prin ridicarea unei bariere acustice intre exterior si interior. Acest lucru face ca aceste solutii sa fie ideale pentru apartamente, semi-decomandate sau case, precum si mediile de birou.

In timp ce ferestrele sunt de obicei cea mai mare sursa de zgomot care intra intr-o camera, este important sa se inteleaga ca o camera are alte elemente de constructie care sa permita zgomotului nedorit sa ajunga in interior. De exemplu, gurile de aerisire de pe perete si usi sunt alte doua surse de penetrare a zgomotului. In plus, ar putea fi necesar sa iei in considerare constructia peretilor, plafoanelor si podelelor si nivelul de izolare acustica in aceste elemente. Pentru cele mai bune rezultate de izolare fonica, se recomanda o abordare holistica. Solutiile au fost testate in mod independent si dovedite de catre laboratoarele nationale acustice .
Cauta producatorii de astfel de sisteme si pe amel-termopane.ro, dar si la numarul de telefon 074.222.1399.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu